Vill du hitta en köpare till ditt företag?

Ägarskiftescentrum kan erbjuda dig möjligheten att synas på bolagsplatsen.se. Bolagsplatsen är Sveriges största marknadsplats för företagsöverlåtelser och vänder sig till den som vill köpa eller sälja företag. Nu finns möjligheten för dig som vill sälja ditt företag till en extern köpare att synas på denna marknadsplats.Du kan annonsera under full sekretess. Bolagsplatsen når 57 000 potentiella intressenter varje månad. Låter det intressant?

Då kontaktar du oss på Ägarskiftescentrum så bokar vi ett möte. Vi hjälper dig att ta fram företagsinformation och att lägga ut informationen på Bolagsplatsens hemsida. Därefter är Ägarskiftescentrums roll att förmedla kontakten mellan dig och intresserade köpare. Vill du ha hjälp med värdering, förhandling eller dylikt så kan du få tips på våra olika samarbetspartners.

Är du intresserad av att köpa ett företag kan du anmäla ditt intresse till Ägarskiftescentrum genom att fylla i ett formulär under fliken köpa

Du betalar 1 000 kr för 6 månader. Ditt företag kommer då att finnas på Bolagsplatsens hemsida under hela perioden och vid intresserade köpare kommer kontakt att förmedlas via Ägarskiftescentrum.

Så går det till

Detta ingår:

  • Annons på www.bolagsplatsen.se
  • Företagsinformation till annonsen
  • Möte med Ägarskiftescentrum
  • Samlad beskrivning av företagetHåll dig uppdaterad! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.